25 august 2019

Ce faci Liviule? Am auzit c-ai transpirat sub mustață și ți-ai ras-o! Sau îi deranja pe băbăieți și ai pierdut vreun pariu?
De când nu ți-am mai scris, tuta ta a mai dat câteva petreceri cu psdiștii tăi! Dar nu s-a mulțumit cu atât, și i-a făcut un brânci lu’ aia de la justiție de s-a dus aia very, very much să cânte în alte birouri. A vrut și Birchall să ne facă un bine și să-ți mai bată niște cuie, și i-au tăiat ăştia elanul. În locul ei încearcă să aducă o oxigenată. Vai de capul lor!
Să-i vezi cum dansează pe mese, cu se pipăie pe sub tribună, aș zice că îți fac în ciudă! Culmea, în același stil în care-i mânai tu pe boi.
Așea! Dar să revin la Veorica, proaspăt unsă în tronul psdist! Nu știu exact cu ce au uns-o ăştia, da’ a-nceput să se viseze ieșind printre oameni, mergând la piață, la mall. A cuprins-o un val de iubire bag’samă, că vrea să-i aducă înapoi pe toți cei care au fost dați afară. Nu-i mai ajung harmăsarii la Cex, i-o fi terminat pe toți. Până și Bretonel-discotecă o pupă mai cu foc și se tot flutură pe la curu ei! Cică buzele și le-a umflat tot pentru el, că se săturase ăsta să-i pupe tencuiala.
În rest, ea îi dă cu porumbu și cocenii, vrea alte sondaje că ultimele o arătau sub coada vacii. Până și Funar cu extratereștrii lui cre’că o-ntrece, că uitai să-ți zic, iar candidează pisicocucu ăla. Vine direct din grădina plină de metale nemaivăzute, cu curu plin de diamante.
Of, îmi pare rău să-ți spun, dar dacă nu te-mpiedicai de pușcărie, cu siguranță intrai în turul doi la stat capră. Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: