24 iulie 2019

Măi dragă, bă Liviule,
Ești varză! Da’ varză d’aia murată, de se-mpute tot cartierul când o scoți din butoi! Bă, muci te-a făcut Veorica! Acu’ te-a mai acuzat și că ai ținut-o legată de calorifer vreo 6 luni, că i-ai pus și șoseata-n gură să nu vorbească cu nimeni! Cică ea a guvernat în timpul ăla, și-a numărat flocii cu mănușile de box și făcea clătite la lumânare! Hai, mă! Mai zicea că tu și nea Prohab ați plătit soroșiștii să-i pună bețe-n roate pe ecrane! Vezi tu, Liviule, cum ies toate la iveală? Bag’samă tot tu ai venit și cu statu paralel, că te săturasei de stat țeapăn! Acu’ le-a pus botnițe la toți, n-au voie să guițe decât în Cex! Pe Pleștoianu nu l-a prins, a rupt ăsta ușa ș-a zis că el o arde independent! Io cre’că o ia pe urmele lu’ Tări, dar el n-ajunge la 4 neveste sigur, că se-mpiedică în serviciile secrete de le visează peste tot!
În fine, toată lumea se pișă d-atâta râs de când cu veorica-preș-de-dinte! Puiemonta râde ceva mai tare, că el a mai pățit-o cu sondaje d’astea marca pieleanu! Lu’ Firea-3-centimetri cică i-au șoptit icoanele că ajunge psdeu în finală dacă se retrage! A tras și asta un stânga-mprejur și s-a conformat, că îi arăta Veorica botnița!
În rest, Cexu de ieri a fost exact ce ne trebuia: pzdeii au băgat la sacrificat a mai mare… (plm, nu pot să zic că mă-nchide Zukă) d’aia de dac-o arunci din avion se face laptele praf! Eh, știi tu, că doar ai vrea-o și tu acum tot praf! Ți-a dat o #muiepsd marioneta ta, că ne-a lăsat și pe noi fără obiectu’ muncii! Da’ tu ești deja obișnuit, la cât ți-am dat noi, au continuat băbăieții, ai prins imunitate de-ți alunecă numa’ bine… marmelada! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: