18 iulie 2019

Bă, Liviule! Credeai că te-am uitat, ă? Cacu-m-aș în mustața ta! Sper că ești mândru cum miroase România! De când ți-ai dat tu nădragii jos și te-ai găinățat în văzul lumii, au început toate lighioanele psdiste să facă la fel!
Mitralieră o amenință pe don’șoara “Very, very much” că o să zboare din psdeu dacă nu joacă cum cântă ei! Îi face și pe studenți cu noroi, cică numai dacă-ți plătești biletul de tren, ajungi om respectabil! Mai bine merg cu nașu’ decât s-ajung ca el!
Să-l vezi pe Fifvor ce draci în cur are! Cică ei nu permit să vină useriștii să dea foc la țară! Le ia pâinea de la gură! În special acum când Veorica se desenează așa cum e ea în realitate! Cică tu o-nvățai discursurile, și tot tu îi predai geografia! Și ăsta când te poopă, când te scuipă! Bine că are limba lungă, altfel îl zbura tuta de nu se vedea!
În rest, nimic nou! Dæa aruncă picioare-n cap la protestatari, nea Prohab mai scoate capul ironic din șliț, că-i e frică să nu-l prindă careva-n fermoar, iar Veorica e-n război cu Firea-3-centimetri. A, păi acu’ se visează și ea la Cotroceni! Dar conform unor sondaje-bârfă, tanti Sârmă ar lua-o fluierând! Eh, ce să-i faci, dacă n-a plantat și ea borduri, acu’ tot la coada vacii așteaptă! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: