6 iulie 2019

Liviule lasă lanterna omului și treci să-ți zic ce-au mai căcat pzdiștii tăi! Veorica, neconflictuală cum o știi. Dar tot i-a dat un genunchi în freză lu’ nea Prohab! Îl trimite să fie scenarist, cică i s-ar potrivi! Io cre’că tot mai bine se face fotbalist, că pare să dea bine cu capu’. Tot ea zice că nu vrea legea îngrijirii bătrânilor, cică de la a iniția până la a termina, e cale lungă! S-a apucat de citit tuta!

În altă ordine de idei, psdeu face sondaje să măsoare șansele candidaților la prezidențiale. Stai liniștit, nu ești pe listă! Deși, parcă te și vedeam pe un afiș roșu “votează deținutul politic”! Fifor deja are vise umede cu tine liber! Tare optimiști pzdiștii tăi, mă!

A, da’ să vezi lu’ Pleștoianu ce i-au crescut oole! Vrea confruntări în public, cică rezistă mai mult de 5 secunde! Mm, mie-mi miroase a papagal, da’ îmi mai dă ceva material să-ți mai scriu!

În fine, ȘervetNicolae scrie pe feisbuc de ciudă că nu mai e lider la baie, CarmenDan anchetează cai verzi pe pereți în scaune cu rotile, iar Tări se compară cu Churchill sărăcuțu! Dacă te uiți în ansamblu, telenovelele spaniole sunt la furat pe lângă drama ce-o mănâncă ăştia în partidu’ tău! Io zic că tu stai bine acolo la răcoare! Dacă vrei, îți trimit niște cărți de colorat să citești! D’alea cu mașini, c-aud că dai bine cu tubulara! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: