D de la dobitoci

“Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Şoşoacă, eram Suedia, nu România! Eram departe de tot” – Dan Bittman
🤦🏻‍♀️
Da, știu, mă mâncă pielea să-i fac eu o odă marelui inelar, dar cu deștu’ mijlociu.

Neața!
Știrea de mai sus mă face să mă întreb câte mahalagioaice are Suedia în politică, dacă expertul bitmănos și-a exprimat părerea cu așa pasiune. O fi știind el ceva, că doar nu se apuca să vorbească singur pe drum, nu? Mă gândesc că a trăit în Suedia, că și-a mirosit florile cu civilizația modernă, i-o fi văzut p’ăia pe acolo cum își ridică fustele-n cap când urlă, cum sfidează legile și poporul, cum se manifestă ca în junglă. Altfel, nu-mi explic, parol.
Dacă el a luat Suedia ca reper, mă face să-mi iau de guler pretenii dă p’acolo și să-i scutur că mi-au vândut baliverne. Adicătelea, ăia de fapt sunt niște guralivi fără creier, cu apucături de primate ne-evoluate, cu spume la gură și păr slinos. Cam asta a spus nea inelaru’.
În fine, dacă nea inelaru’ așa a înțeles libera exprimare, mai merită salvat ceva?

Domnule Bitman, eu îți doresc o țară ca-n Suedia, unde, după ce ți-o pui pe șoșoanca-n poală, să existe un sistem de sănătate care să-ți salveze microfonul.

Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: