Ultima pă anu ăsta!

Neața!
Văd că vă plângeți că 2019 fu de căcat, că probleme, că situații, că certuri… Da’ de lăudat, unu’ nu-ndrăznește! Mă, ați ajuns la final de an? Vă împiedicați de oameni dragi prin casă? Sunteți mai grași decât în vară? Hai să luăm ce-i bun din experiențe, să ne bucurăm de detaliile care ne conturează existența și să încercăm dracului să ne mișcăm cururile în așa fel încât, peste un an, să ne revedem tot aici, să ne plângem de cât de căcat a fost 2020.
În altă dezordine de idei, n-am reușit să stârpim psdeu, dar am câștigat câteva bătălii importante. Dragnea e în zeghe cu mazăre la fund, veorica s-a retras în scorbura din care a ieșit, psdiștii au dat-o din cex în scuipat între ei,… mai spuneți și voi, că nu mi-am terminat cafeaua încă.
Despre politică vom tot vorbi! Sau, în cazul meu, voi face bășcălie de tot ce mișcă în acest sector! De ce? Iote că așea vrea mușchii mei! Că muza mea este politica, iar acțiuni mai penibile ca în politică se găsesc doar în filmele cu proști. Așea!
Eu vă doresc un an nou mai bun, cu multă sănătate, cu multe realizări și cu cât mai puține probleme. Bată-v-ar norocu’ să vă bată!
Bună dimineața și La mulți ani fericiți și sănătoși alături de cei dragi, oameni frumoși care-mi sunteți!

Pîs: dau startul la “Ne vedem anu’ viitor!” (la prima oră, da?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: