La vot

Hai, oameni frumoși, încă puțin! Mă întreb dacă pot să ducă psdiștii cât au primit azi!
În altă ordine de idei, prezența la vot în străinătate mai mare decât acum 5 ani, se datorează zecilor de mii de cetățeni care au părăsit țara în căutarea unui trai mai bun. Voi vă dați seama câtă frustrare am reușit să strângem în toți anii ăștia?
Noi am ajuns aici cu trei valize. Atât! Am luat-o de la 0, cu perechile de chiloți și șosete numărate. Cu o viață întreagă lăsată în urmă! Și mă gândeam că gata, am terminat cu România. Dar mai am persoane dragi acolo! Votez pentru ca cei de acolo să nu trebuiască să plece cum am plecat noi. Eu nu am uitat de unde am plecat, dar mai ales, nu am uitat de ce am plecat.
Haideți să le arătăm câți sunt împotriva lor, a celor care și-au bătut joc de țara asta frumoasă. Votăm acum pentru generațiile următoare, că votul de mâine e doar un mic pansament pentru oblojirea rănilor lăsate de inconștiența și lăcomia mincinoșilor.
Mergem la vot să le arătăm că nu e numai gura de noi! Le dăm cu ștampila de o să-i doară la buzunar, deși eu sper să-i doară într-un loc mai întunecos. Știți voi, are legătură cu luatul elicopterului până la budă.

Liviule, tu cu cine ai vota?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: