O să vedem noi… plm!

Neața! (pisica e în fața ușii, se luptă cot la cot cu o râmă)
Citesc peste tot declarațiile psdiștilor, un soi de “ne-am luat-o, da’ voi o să v-o luați mai tare”! Și îi cred! Dezastrul pe care l-au lăsat în urmă necesită competență din partea noului guvern și răbdare din partea poporului. Am zis că va fi un guvern de sacrificiu, unul pe care poporul îl va blama cu orice ocazie, deși vina nu le va aparține în totalitate. (pisica a făcut o tumbă în aer, râma a zburat la un metru)
Nu sunt penelistă, dar nici ipocrită. L-am votat pe Iohannis acu’ 5 ani, că doar nu-l votam pe măscărici. Mi-ar fi plăcut o femeie ca Macovei la putere, dar mulți nu vor înțelege de ce. Și nu am timp să explic acum. Mie nu mi-au crescut principiile ieri, iar pentru mine un om cu principii morale solide este și va fi de încredere. Nu știm cum va fi Orban, știm doar că, la un moment dat, a dansat cu dragnea. Înțeleg că omul cât trăiește învață din greșeli, și sper ca aceea experiență să-l fi trezit din naivitate. (pisica a învins, i-am dat drumu’ în casă și așteaptă recompensa)
V-am mai spus că nu-l înghit pe Orban nici cu lămâie, da? Eh, acum e momentul să-mi demonstreze că merită să beau o limonadă în cinstea lui. (pisica a ieșit din nou afară)
A, să nu uit, mergem la vot, da? Ne tragem în poze, le punem pe feisbuci, pe grup, în grup, cum vreți voi, dar vreau să vă văd pe toți.
(pisica a găsit altă râmă, dar sare ca apucata în jurul ei)
Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: