05 octombrie 2019

Ce zici Liviule, scapi? Sau mai stai? Mai stai bă, că nu stai pe banii tăi, fttng! Ce ziceau ăștia, că există o șansă să te eliberezi? Ați făcut cecereu ăla poștă tu și lingăii tăi! Nici un judecător nu e bun dacă nu-ți cântă la ureche! Oricum ești mâncat în politică! Până și veorica strânge din buci cu gându’ la moțiunea de cenzură! Dacă înainte o ținea p’aia că pe ea n-o dă nimeni jos, acum trage a resemnare că va lupta din opoziție să câștige alegerile. Nu se știe exact la ce alegeri se referea, că tot bârfea lumea p’acilea că se-ntoarce la videle să preia scara blocului, c-au rămas ăia fără femeie de servici. Vezi tu, așa se-ntâmplă când le-o dai pe uscat la ăia care stăteau cu limba scoasă la trandafiri! Chiar și androneasca a anunțat că are treburi mai importante decât să salveze guvernu! De Tări ce să mai zic, ăla abia așteaptă să-i arate deștu’! Au ajuns toți s-o scuipe, inclusiv psdei de-ai tăi! Sau ai ei, că tu ești istorie deja! Și cordin se milogea, cică nu câștigă nici un psdist dacă o dă jos pe tută! Eh, aici îl contrazic! Ei abia așteaptă să fugă repede să-i lustruiscă nasu’ lu’ pinochio! O să bată vântu prin grădina cucilor!

Nici cu pactul de bunăstare n-a avut succes! Până și partenerii de Cex au rămas fără pastă-n pix când a fost de semnat! Ea tot țipă că e un om care e foarte corectă, dar când a venit vorba de nea bretonel-discotecă, a uitat să-l treacă pe lista cu propuneri! A preferat să-i trimită o fâsâită lu’ iohanis, cu numele lu’ don’huanovici măzgălit într-un colț! Și nu i-a ajuns, acum dă cu amenințări și etichetări pe feisbuci! A aflat la ce folosește tastatura! Și-l trimite și pe fivfor să avertizeze populația că peneleu vrea să umble la buzunarele lor! Pe bune? Adică roșii s-au chinuit să umple buzunare, și  vin galbenii să le golească? Mă, ce dracu’ fumează ăștia? Au niște fantezii de preamuire, de-l lasă pe cumpănaș fără obiectu’ muncii! Bă, când i-ai adunat pe toți, pe ce criterii i-ai pus în poziții? Că fac ăștia niște acrobații verbale, de râd și curcile dacă le citim știrile!

În fine, săptămâna viitoare aflăm dacă îi crapă și tencuiala lu’ madam burete, că broșa din plumb i-a oxidat pe motiv de imobiliare fără număr! Ah, abia aștept să-i văd fața la tribună! O să-i rămână dinții-n microfoanele alea! Visez și io, ce vrei?

În rest, tu tot cu planetara? Tot pe sub mașini? Să te-mbraci gros, să nu răcești la oo, că faci cinstită și poate ajungi la spital ca ”măi, dragă”! Și acum cică nu mai merge cu plicu’, acu’ tre’ să dai cu gura! Da’ te pricepi tu, că doar asta faci toată ziua! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: