Începem campania

Neața! Dacă tot avem lista completă de candidați la prezidențiale, m-am gândit să îi iau la puricat pe fiecare, în stilul meu evident, cu bune și rele, cu aduceri aminte din istoria politică a fiecăruia, dar și cu ceva bobârnace aruncate ălora care îi țin în poală.
Știu că am în listă susținători din toate ramurile, dar mai știu și că, nu sunteți pe pagina mea pentru a ne război. Ne aflăm aici pentru a ne amuza, eu scriu un text, iar voi mi-l completați prin comentarii. Așa funcționează socializarea! Așa că, am să vă rog din suflet să nu ne înjurăm! Alegerea fiecăruia și dreptul la opinie trebuiesc respectate. Nu începeți cu răul celuilalt, încercați să aduceți argumente pozitive despre alegerea voastră. Eu așa văd lucrurile! Știu că această tehnică zen nu se poate aplica și la cei ce susțin psdeu! Ei sunt ”neconfliktuali”, cu măririle de salarii și pensii în dinți, cu argumente culese din Latrina3, și să nu uităm ce-i mai important, cu doctrina comunistă în sânge. Nu vor înțelege în veci ce este inflația sau deficitul bugetar, iar noi avem lucruri mai importante de făcut decât să educăm cetățeni care au avut tone de experiențe negative în epoca ceaușistă. Dar binele nostru nu reprezintă și binele lor! Mâncarea arsă de acasă e cea mai bună, nu?
Și pentru că Bec a fost destul de drăguț să facă public buletinul de vot cu cei 14 doritori la tronul suprem, am zis să păstrez ordinea și să îi iau pe rând, de luni până vineri, că sfârșitul de săptămână i-l rezerv lu Liviu. Bine, poate îi mai trag și lui câte un text mic și pricăjit peste ochi, că cine știe ce acrobații mai fac psdiștii, și să nu-l las în ceață. Nici pe madam broșă-n burete n-o uit, că tare dragă-mi e, crăpa-i-ar șlițu la fustă!
Deci, vă aștept în fiecare dimineață, cu zenul pregătit și cafeaua aburindă. Am să vă rog să mă iertați dacă nu am timp să vă răspund la comentarii în aceeași zi. De azi încep căpșunitul pe altă tarla, iar programul este lung și încărcat.
Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: