Albinuțele psd-psd

Neața! Văd că tot mai mulți psdei trădează cocul și se îndreaptă spre pro(ști). Mă, e și asta o artă! Să sari din floare-n floare ca o albinuță, îți trebuie multă ipocrizie, ceva ce partidul ăsta sădește din fașă în orice membru. Cum te mai poți numi politician, când tu ți-o fluturi pe la ușile altor trandafiri? Pentru că exact asta a creat puiemonta: un buchet de trandafiri de altă culoare, dar cu același miros de budă. Cum poți să arăți integritate și loialitate în fața poporului, când fugi cu coada-ntre picioare și te ascunzi sub alte fuste? Ăștia se comportă exact ca niște copii răzgâiați, în frunte cu nea Tări, care s-au supărat, și-au luat jucăriile și au plecat să se joace cu vecinii din blocul următor.
Băbăieți, noi vă vedem, iar eu personal am să vă aduc aminte de toate căcaturile pe care le-ați făcut în ultimii 5 ani, împreună cu răposatul din rahova. Am auzit că, iubita noastră Kovesi ar vrea să scoată imunitatea asta de care suferiți toți. Aia va fi o zi în care o să vă dedic ”dă, mamă, cu biciu-n mine!”, poate o să vă aduceți aminte că și voi sunteți cetățeni ai țării pe care ați oprit-o din evoluție. Sunteți atât de mânjiți, că nu vă mai spală șapte ape!
A, să nu uit! Auzi, madam ”broșă-n pept”, da’ tu ai idee ce înseamnă ipocrizia? Că văd că tot te plimbi cu ea în gură și te dai nepătată, fmm! Ia treci tu puțin la răsfoit un dicționar și vezi că sunt niște cuvinte acolo care te descriu perfect! Primul începe cu ”a”, de la ”analfabetă”!
Hai, că m-am răcorit! Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: