24 septembrie 2019

Bă Liviule, cre’că ai aflat, da’ îți mai zic și eu o dată, că sună al dracu de bine: Kovesi a fost votată procuror-șef european! Știi tu, aceea doamnă care a refuzat să se ploconească în fața ta! Veorica a dat ordine să nu fie votată, da’ a ascultat-o pulea spătaru, ca de obicei. A zis că imaginea României ar putea avea de suferit. Să mor de râs, că i se schimbase culoarea la tencuială când vorbea la microfon. Da’ lasă, ea acum e la americani, caută un ghid să-i arate și ei statuia libertății. Am auzit că fug toți de ea prin New York, iar ea tot aleargă să-i găsească. Trompetistu cre’că nici nu știe că-i marghioara la el pe tarla. Eh, se întoarce ea cu talanga de gât, că sigur o confundă careva p-acolo. Bine măcar că a apucat să-și depună candidatura, să miroasă și ea becu pe interior. A început să-și afișeze broșa pe toți stâlpii, dar nu prea a avut noroc, unul a cedat nervos cu tot cu cocul ei, fix în mijlocul străzii. Se trage-n poze cu orice ocazie, că sigur crește în sondaje dacă face poze cu copii lângă mitraliere. Of, are creier cât o râmă! E grele, Liviule, ce să-i faci!

Să-l fi văzut pe Tări ce sugrumat vorbește de când s-a aflat că numele partidului e plagiat. L-au rugat frumos băieții ăia să-și schimbe sigla, da el zice că după prezidențiale. Nici lui nu-i place de Kovesi, cică românii nu au încredere în justiție din cauza ei. Să mori tu! Adică fata asta a reușit să vă pună sub acuzare cu dovezi de cât de corupți sunteți, a deschis dosare la mai bine din jumătate din psdeu pentru trafic de influență și abuz în serviciu, și tot ea e de vină că nu mai crede nimeni în justiția mozolită de voi? Băbăiatule, nea sulă bleagă ăsta merită un cuc peste față să se trezească dracu’ din senilitate. Da’ nu cred să mai aibă mult, că deja colegii de partid se uită tare strâmb la el. Poate vine și el la căpșuni!

În fine, candidații sunt aproape gata de campanie, o să-ți fac o listă cu fiecare ce mănâncă, să știi și tu cam ce competiție ai fi avut. Auzi, te întreb și eu ceva: cu cine or să voteze psdiștii tăi în finala dintre Iohannis cu Barna? Hai, te poop, fmm!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: