11 septembrie 2019

Liviule, ieri am primit niște vișinată și miere așa că, zilele astea, țin-te de nădragi că o să-ți fac în ciudă. Tu continuă cu marmelada ta, aluneca-ți-ar cricu pe degete! Da’ hai să-ți spun cât de fericită era madam burete ieri, i-a ieșit pasența cu Moleșcanu și acum își flutură broșa prin fața lu’ Tări. Nici ăsta nu se lasă, cică sesizează cecereu, că a citit el ceva în Constituție care nu se pupă cu orgia de ieri din parlament. Și ca să fie tacâmul complet, face și el o ședință să-l dea afară din partid pe trădător. Ăştia se întrec în penibilități, iar câștigătorul primește un haștag nou-nouț. Până și puiemonta se lăuda că el votează moțiunea, și a făcut-o pe veorica marioneta ta. A zis-o cu atâta gelozie că era să-i iasă doctoratul pe nări. În fine, veorica a mai tras un mic Cex luni, dar când a ieșit a-ncurcat discursurile și a luat-o cu tractorul prin păpușoi. Nici ea nu mai știa ce căcat s-a mâncat la pomană!
Un primar din Maramureș i-a făcut placă omagială. Pun pariu că a comandat-o la pompe funebre, că semăna tare bine cu o piatră de îngropăciune. Poza ovală lipsea!
Un alt cui la coșciug l-a adus nea Bretonel-discotecă cu impozitarea pensiilor speciale dar și a bacșișului. A avut grijă să echilibreze pierderile, să nu se supere toți psdiștii afectați de boala pensiilor speciale.
Iar la final să-ți dau veștile bune: a intrat dosarul Belina pe fir și au început vitele să se lase mulse. Se împung care cum să te dea pe talangă să-și scoată pielea.  Tu ești oricum închis, până se termină procesul abia te obișnuiești cu tratamentul de hemoroizi.
Ți se duce psdeu pluii de suflet, spre bucuria noastră. Până și pensionarii au început să scuipe tinerele psdiste. Coæie, ăştia se pregătesc de-nmormântare și tu ești deja la priveghi! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: