Funar, salvatorul omenirii

Domnul Gică Funar, acest personaj demn de vizite prelungite la Socola, a decis să candideze la președinție. Decizia domniei sale ne ia puțin prin surprindere, deoarece se înscrie în competiție cu nume puternice din politica românească, candidați care pot ajunge chiar și la 5% la alegeri. De exemplu, Tăriceanu, născut pentru a candida în orice poziție. Ar mai fi și Pleșoianu, iubit și ajutat de bătrânii care vor să fie (nu știm exact ce). Să nu uităm de controversata președintă de partid și prim ministru, doamna Viorica Dăncilă, care prin plimbările ei a adunat oamenii prin fața tuturor instituțiilor vizitate.

Am căutat puțin prin istoria politică a geto-dacului român pur care este el, Gică Funar, și am găsit o listă de intenții și cereri piperate cu fantezii, și scoase parcă din filmele lui Tarantino.
Principala activitate a domnului este legată de depunerea de plângeri penale împotriva tuturor. Numai pdl-ului și pld-ului le-a ars scurt 41 de plângeri penale dintr-un foc.
În aceeași perioadă a cerut amprentarea alegătorilor, pentru a evita fraudele electorale, a vrut să includă biblia versificată în școli, și a cerut ca preoții să fie lăsați să candideze la consiliile locale și județene.
El e cel care a venit cu legea “știrilor pozitive”, dar și cu introducerea “dreptului la fericire” în Constituție. Nu se știe exact dacă la vremea aceea a făcut vreun test antidrog, dar nu există dovezi că domnul ar fi consultat vreun psiholog sau că și-ar fi pierdut pastilele.
Domnul s-a ocupat și cu investigații istorice și biblice, și a descoperit evoluția omului pe planeta noastră. Conform spuselor lui, în anul 4000 î.h., Dumnezeu a dat poruncă la geto-daci să populeze Pământul. L-a desconspirat și pe Christopher Columb, acest “escroc” care a tocat banii Spaniei și ai Portugaliei, și a pseudo-descoperit America.

Aflăm cu stupoare că România nu a avut niciodată președinți români, că toți au fost evrei. Până și Băsescu nu-și face piața de sabat. Aparent, are o misiune, să ne facă praf și pulbere. Până și pe Eminescu, cel mai mare fizician din ultimii 2000 de ani, l-au otrăvit cu mercur. Rămâi stupefiat când auzi asemenea “adevăruri”.
Absolut totul este “lucrătură evreiască”, conform descoperirilor dânsului, iar el este singurul capabil să vindece această planetă.
Acum, după o pauză de investigații probabil, domnul Funar vine cu alte descoperiri, de îmbogățire și prosperitate a poporului român, de completare a tabelului Mendeleev cu metale crescute în Munții Apuseni, și cu diamante care ne așteaptă să le culegem.

Așea! Nenea vezi că ți-ai uitat cămașa aia cu mâneci lungi acasă, și mai lasă dracu’ iarba, că aia-i pentru veorica! Vezi ce se întâmplă când uiți să-ți iei pilulele? Începi să bați câmpii mai bine ca mine! Păi, ce facem dom’ne, scriem filme sau facem politică?
Doamne măiculița domnului, că mare ți-e grădina! Și plină de români, după spusele politicianului isterico-bibilico-geto-dac!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: