6 august 2019

Liviule, de ciudă că n-am ce să-ți transmit, am intrat pe Latrina3 să-ți caut ceva maro cu moț, să nu zici că te neglijez. În afară de ce știam deja, am dat peste niște don’șoare care-mi arătau poponețele și decolteele, și care mă tot invitau la vorbă! Bag’samă că-s studente d’alea și or avea nevoie de atenție! Ar mai fi și varianta că meseria lor se cam mulează pe celebra canalizare! Eh, fiecare face bani cum poate, nu?
Apoi, zic să răsfoiesc niște pereți, să ți-i pârăsc pe pzdiști, că-n public nici mamele lor nu ies cu ei de mână. Ca de obicei, pleșcoianu ăla se linge singur, că-i disperat după semnături pentru candidatura la Coceni, că doar acolo poate ajunge cu șansele lui. Nea Prohab-Belit ne clarifică situația cu Tări-4,2-neveste, cică nu iese de la guvernare, papă lumea rahat. O știi el ceva! Iar același Tări îi face pontajul lu’ iohannis, că se trage-n poze pe tarlaua statului! Io simt invidie, ca să citez un clasic în viață!
Și dau și pe la veorica un ochi, dar degeaba! Bag’samă, iar a uitat tuta parola de la contul de feisbuc, că de când a rașchetat-o pe caterinca, n-a mai măzgălit nimic.
În fine, noi tot cu #muiepsd, ei tot cu statu’ paralel a lu’ soroș, da’ nu ne-njurăm!
Așa, și ți-au schimbat ăştia marmelada? Ți-au adus unt President d’ăla, să te simți și tu important când îți ungi gaura la covrig? Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: