03 august 2019

Liviule, să vezi râsu’ dracu’ ce-am tras! Știi că-ți ziceam de caterinca cum a dat cu mucii-n fasole, că pe ea mama ei a-nvățat-o să nu facă autostopu’, deși e expertă! Eh, ți-a luat-o veorica la scărmănat pe motiv de moară stricată! Vezi tu, tuta ta a luat în serios rolul de proasta satului, și și-l apără cu tot cocul din dotare! Și ca să ne pună cireașa pe tort, nici nu i-a zis că o demite, de-a aflat asta din presă că e liberă de contract! M-am stricat de râs! Cum mă, să stai liniștită la muncă, cu cafeluța, cu ochelarii pe nas, și să afli de la știri, că te-a dat afară una care abia e-n stare să-și scoată deștu’ din nas când vorbește! S-o fi văzut pe caterincă ce justificări băga, că bulangii ăia i-au luat vorbele din context, că ea e profesor! Dac-o puneam să dea bacu anul ăsta, îl pica cu brio! Unde dracu’ ai găsit-o, mă? Asta a zăpăcit generații întregi cu experimentele ei!
A, da’ vine veorica, și după ce le-a măsurat la toți frâna din chiloți, îl propune pe ăl mai breaz, că-i din familie tradițională! Ehee, z’dai tu seama că ăla-i domeniul meu, ți-l fac de nici mă-sa nu-l mai recunoaște!
Bă, Liviule! Io te-am felicitat vreodată pentru alegerea cu veorica? Fără ea nici tu nu te răcoreai, nici noi nu râdeam! Râs nervos, ce-i drept! Hai, te poop, fmm de kkt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: