22 iulie 2019

Liviule, închide gura și cască ochii, mâine nu-ți scriu, că iar fac ăia Cex, și doar mă știi, sunt radio Șanț când vine vorba de filme d’astea lipicioase! Tu continuă să strângi bujia aia și ai grijă să n-o scapi, că te-oi fi săturat să tot stai aplecat!
Și să-ți spun: Veorica joacă ping-pong, când cu Firea-3-centimetri, când cu Cioloș! Madam prizmărița asta e tare-n clonț, cică îi e teamă că psdeu va pierde și localele și parlamentarele. D’asta ia în calcul și varianta cu dublu șurub Tări+Puiemonta! I-a citit cineva în sârmă și i-a zis să candideze! Veorica, neconflictuală cum o știi, zice că ea nu-și măsoară bordurile cu sârmele, că așteaptă orgia de marți! Cică imaginea nu se câștigă așa! Ea știe, că doar trage cu praștia în Iohannis, cum ai învățat-o! A, și vine iar tanti Sârmă și zice că ea s-a simțit lezată, că la Cex doar se pipăie subiectele și se mimează dialogul! Cuvintele ei, parol! Nici eu n-aș fi scos asemenea delicatețuri, da’ ea ştie că doar prezenta știrile cu ceva ani în urmă!
În fine, Teodorvici a zis că el face un coitus interruptus cu candidatura! Eh, îl știm noi cum îi joacă hormonii în bătaia vântului, și până mâine se mai răzgândește de câteva ori! Vedem pe ce parte i se trezește bretonul! Bag’samă că i-o fi ghicit Veorica la ceas de seară și i-a ieșit cu chelie!
Băi, da’ să vezi ce i-au crescut ouăle lu’ Puiemonta în nădragii lu’ Tări! Îi cânta lu’ Cioloș serenade cu “Minte-mă frumos” de când a trecut ăsta prin schimbarea la față. Cică a uitat când se limbuțea cu tine în grădina cu cei trei trandafiri!
În rest, Cordin își plânge amarul pe pereți, că o să-i ia dracu’ pe toți dacă ajunge usereu la putere! Al dracu’, ăsta cum se gâdilă puțin, cum începe să miroasă realitatea!
Bă, Liviule, te las! Mare grijă să n-aluneci pe sub mașini, că se lovesc băbăieții ăia cu capu-n tine! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: