Știri despre nimic

Neața!
Citeam știrile despre ce mai mănâncă ăștia prin politică. Da, mănâncă, pentru că atât știu să facă! Nu văd nimic despre renovarea vreunei școli, că tot sunt copiii în vacanță, nu văd nimic despre spitale curate aprovizionate cu medicamente, tot nimic despre continuarea autostrăzilor începute, numai căcat aruncat între ei, că tot sunt prezidențialele anul ăsta!
Oamenii care vor să ne conducă au uitat scopul lor acolo! Psdeii se bat între ei pentru cai verzi pe pereți, deși sunt conștienți că își bat ultimele cuie înainte de alegeri! Pnleii și usreii au uitat că se luptă cu corupția, și și-au întors armele unii împotriva celorlalți! Și mai sunt și cantitățile neglijabile, care se tot uită-n stânga și-n dreapta după cururi de pupat!
Băbăieți, io nu mă pricep la politică, dar poporul s-a mai trezit de 30 de ani încoace, și e sătul de logoree cu iz de zeamă de varză! Poporul vrea fapte! Auzirăți? Fapte! Degeaba mâncați voi cu poftă pe sticlă, că nu vă mai crede nimeni cât de gustos e! Puneți mâna-n plm, și faceți dracu ceva, că ați înțeles tare prost cum se face politica! Vă imaginați că se face numai dând din gură și din cur? Eh, am vești pentru voi: noi vrem rezultate materiale! D ‘alea de care puteți beneficia și voi atunci când vă apucă căcarea și vreți să chemați elicopteru!
Hai, că-mi aprind ș-a treia țigară, să-mi completez zenul!
Bună dimineața, simpaticilor care-mi sunteți! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: