16 iulie 2019

Liviule, fă-te-ncoa să-ți fac un rezumat la orgia de ieri, că n-am mult timp! Bă, io cre’că ăştia au trecut la chestii mai avansate cu Cexu lor! S-o fi văzut pe Veorica în roz-fondant cum încerca să îmblânzească pzdiștii nărăvași! Numa’ pe Firea-3-centimetri n-a reușit! I-a ieșit sârma și-ncepuse să prindă programe de la Cotroceni! Cică psdeu tot întârzie cu un candidat la prezidențiale, iar ea tocmai a falimentat capitala și vrea o nouă provocare! Mai că nu s-au păruit, că-n rest au scuipat cu de toate!
A, da’ să vezi cum își cânta demisia CarmenDan la microfonul din priză! Îi tremura gușa pe ritm de “cine iubește și lasă”, și mai că plângea cu mândrie că ea pleacă cu fruntea sus din funcție, nu ca alții pe care-i știm noi! De genunchi n-a zis nimic, bag’samă că i-au trecut de când ești tu la coteț!
Și p’asta a scuipat-o Veorica ta! Cică nu strada îi dictează ei, dar percepția publică trebuie să fie pozitivă! Coaie, publicul a fost în stradă, da’ n-ai ce să-i ceri, că nu era conectată la broșă ieri! Și lu’ Moleșcanu i-a făcut papucii, tot pe motiv de percepție! A-nvățat cuvântul ăsta și-l repetă ca un papagal!
Ce mi-a plăcut de Veorica ta ieri când a zis că-și dă demisia dacă n-ajunge în finală la prezidențiale! Bine, avea ceva spume la gură, că așa fac unii când bat câmpii, știu din experiență! I-a dat cu flit lu’ Tări și a dat vina pe vitele din cireadă, că ele nu mănâncă iarba unde s-au tot căcat toți boii! Ăsta a zis că-și bagă el candidatura, că-l ia pe Puiemonta ca sufleor în orchestră! Poate face Latrina3 o chetă şi strâng și ei d-un 5%!
În fine, Veorica cu cravașa, Firea cu sârma, CarmenDan cu gaz și priză, Tări cu #muiepsd și Teodorvici cu tăierile! Așa e când conduci țara cu mașină de-mprumut! Nu știi cât gaz mai ai pân’la destinație!
Liviule, îți spun mâine cine-s pungașii propuși de psdeu! Azi te-am ținut cam mult, și iar îți amorțesc genunchii! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: